Ingrediënten voor 1 persoon:
- 150 gr kalkoenfilet
- thl olijfolie extra vierge
- ijsbergsla
- 1 tomaat
- 200 gr Chinese kool
- 50 gr champignons
- thl. kerriepoeder
- 1 etl. yoghurtdressing
- 3 rösti rondjes (totaal 90gr)
- zout en peper naar smaak
Bereiding:
Bereid de rösti volgens de gebruiksaanwijzing in de oven of koekenpan. Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenfilet snel rondom gaar. Voeg de kool, kerriepoeder en champignons toe. Wok snel beetgaar. Maak op smaak met peper en zout. Vermeng de sla met de dressing en de tomaat in stukjes. Dien het geheel op.
Vega:
- 125 gr quorn stukjes naturel
- thl olijfolie extra vierge
- ijsbergsla
- 1 tomaat
- 200 gr Chinese kool
- 50 gr champignons
- thl. kerriepoeder
- 1 etl. yoghurtdressing
- 3 rösti rondjes (totaal 90gr)
- zout en peper naar smaak
Bereiding:
Bereid de rösti volgens de gebruiksaanwijzing in de oven of koekenpan. Verhit de olie in een wok. Bak de quorn stukjes naturel snel rondom gaar. Voeg de kool, kerriepoeder en champignons toe. Wok snel beetgaar. Maak op smaak met peper en zout. Vermeng de sla met de dressing en de tomaat in stukjes. Dien het geheel op.
Reactie plaatsen
Reacties